Roep eens een kleur

Kent ge dat, zo van die “ik weet niet wat ik moet aandoen”-dagen? Of nog erger, zo van die “ik heb niks om aan te doen”-dagen…

Ik heb daar een oplossing voor gevonden… En nee, het is niet nog snel even voor iets nieuws gaan shoppen dat ge dan uiteindelijk nooit gaat aandoen omdat ge het in een vlaag gekocht hebt en het toch eigenlijk niet uw kleur, uwe stijl,… is.

Fashionista’s gaan u misschien aanraden om een capsule wardrobe ineen te steken, zodat ge altijd en voor elke gelegenheid wel iets hebt om aan te doen (dat dan ook nog eens allemaal bij mekaar past), maar daar doe ik niet aan mee.
Ik vraag gewoon aan mijn huisgenoten om een kleur te roepen (eventueel nog aangevuld met de vraag “rok, broek of kleedje?”).
De uitdaging van een outfit te vinden in of met de kleur die ik toegeroepen kreeg, is meestal voldoende om binnen de kortste keren een outfit te vinden. (ook al is de toegeroepen kleur niet altijd de hoofdkleur van mijn outfit, maar dat is bijzaak).

Ik ga trouwens gelijkaardig te werk wanneer ik niet kan kiezen tussen 2 outfits, maar dan ben ik het die “a of b” of  “rood of blauw” naar de huisgenoten roep om zo een keuze te maken.
Als alternatief kunt ge foto’s van uw outfits of selfies van uzelf in uw outfits trekken en de keuze aan twitter overlaten, maar daarvoor moet ik dan toch eerst eens ne keer mijn grote spiegel (laten) kuisen.

Advertenties

3 thoughts on “Roep eens een kleur

  1. Gudrun schreef:

    Goed gevonden! Jammer genoeg zou dat bij mij niet echt werken…

  2. […] de kleur van de dag was geel. En aangezien mijn enige gele kledingstuk een winterbloesje is, werd het dit rode Dr Who […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s