Terschelling

In plaats van een groot feest te geven voor hun 35ste huwelijksverjaardag, nodigden de ouders van de huiswolf ons en zijn zus uit voor een lang weekend Terschelling in De Walvisvaarder, het hotel waar zij al enkele jaren regelmatig vertoeven.

Voor de gelegendheid verbleven we er in een tuinsuite die uitgerust zijn met een woonkamer met zithoek, terras, badkamer met stoomdouche en bubbelbad en een afzonderlijk toilet.

image

image

image

Allemaal zeer smaakvol ingericht, maar op het bed na niet echt op kleine mensen maat, mijn zicht ’s morgens in de spiegel was niet echt ideaal om te zien of alle slapers wel uit mijn ogen waren.

image

wpid-wp-1434578451842.jpg

Het was de bedoeling dat we een aantal uitstapjes en activiteiten zouden gaan doen, maar door mijn ziek zijn is daar hier en daar wat in gesnoeid.
Wel slaagden we erin het cranberrybedrijf en het wrakkenmuseum te bezoeken (waar de huiswolf en zijn zus na onze lunchstop even rondliepen terwijl ik rustte op een bankje), een middagje te koffieleuten en een middagje te kroegentochten en deden we een huifkarrentocht en een boottocht op de Waddenzee (met de boot van de hoteleigenaar) om zeehondjes te gaan spotten. Siebert hebben we echter niet gezien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koffiepauze tijdens de huifkarrentocht

wpid-wp-1434578802261.jpg

Ik leerde ook dat als ge echt moe zijt, ge overal kunt slapen: op een terras, op een boot, in een huifkar, op een bankske aan het water, dat maakt eigenlijk allemaal niet uit.

Ondanks de beperkingen was het een heel fijn weekend en ik hoop binnen dit en een paar jaar zeker nog eens terug te gaan om er dan ten volle te kunnen van genieten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s