Markt feest op de Emiliushoeve

Zorgboerderij Emiliushoeve organiseert normaal gezien jaarlijks een Kunstenfestival (onder het motto Kunst kent geen beperkingen).
Dit jaar gooien ze het echter over een andere boeg en organiseren ze nu zondag 21 juni een Markt Feest  mede ten voordele van Nanda vzw.
Op het rijkgevulde programma staan onder andere: een rommelmarkt, een kunstenmarkt en een kledingmarkt; een heleboel optredens (natuurlijk ook van Leki) en verder is er ook allerlei lekkers te eten en te drinken.

emilius

De Emiliushoeve is een zorgboerderij in dagwerking die uitgaat van de visie dat iedereen recht heeft op werk. Zij gaan niet uit van beperkingen, maar van kwaliteiten en daarom bieden ze werk op maat. Dit kan gaan van zwaar boerenwerk op het land, meehelpen in de keuken, het houtatelier of de moestuin of zorgen voor de kleine dieren.
De mensen die er werken evolueren vaak zo sterk dat ze op termijn een aantal dagen per week in het reguliere werkcircuit aan het werk kunnen, onder een “Begeleid werken” contract ondersteund door het team van de Emiliushoeve.

Waarvoor Nanda vzw precies staat, vertelde ik jullie hier al.

Het feest start om 11u en de toegang is gratis.
Het adres: Emiliushoeve, Herdersstraat 31, Bevel/Nijlen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s