Tickets op grootte

mylene

Het concert op zaterdag was echt super. Een spektakel van beeld en klank, zang en dans en prachtige kostuums. Maar een voorval vlak voor de start heeft me toch echt aan het denken gezet.
Met ons groepje stonden we bijna helemaal achterin de zaal te wachten tot de start van het concert, tot we plots opgeschrikt werden door een behoorlijk aangeschoten man die aan Huisgenoot kwam vragen om helemaal achterin te gaan staan. Toen hij daar niet meteen op in wilde gaan, werd de man boos en begon te tieren dat het toch schandalig is dat grote mensen zomaar voor de neus van kleinere komen te staan, dat ze zich niet wilden verzetten, … Gelukkig voor ons kwam de vriendengroep van de man snel tussen, in een (niet erg succesvolle) poging hem te doen bedaren.

Als klein “meisje” kan ik die man niet helemaal ongelijk geven, met grote mensen voor je neus (en voor mij is dat alles boven 1m60) kan je niet altijd alles zien.
Dus stel ik voor dat vanaf nu de staanplaatsen bij concerten worden ingedeeld in vakken per grootte. Bij het bestellen van tickets geef je dan per besteld ticket de grote van de persoon ik kwestie in, kwestie van kaarten van de juiste zone te kopen.

En wil je in groep gaan? Tja, dan moeten de kleintjes maar mee in het vak van de groten (ze zagen vroeger toch ook al niks), of dan zoek je maar vrienden van je eigen lengte. Simpel toch?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s