BGGD47: gaming tablets

Voor editie 47 van de Brussels Girl Geek Dinners mochten we nog eens op bezoek bij Telenet, waar we eerder ook al te gast waren voor de 29ste editie.
Zij maakten van ons bezoek gebruik om hun nieuwe gaming portal waarmee ze in 2012 willen uitpakken voor te stellen en in het bijzonder om ons te laten kennismaken met roekie.be: een gamesite met besprekingen van spelletjes voor kinderen.

Deze editie stond helemaal in het teken van de uDraw: een tekentablet voor Wii, PS3 of Xbox, met aangepaste styling per console. Deze werd ons kort voorgesteld oa met een filmpje dat ons al zijn mogelijkheden toonde en daarna konden we zelf gaan proberen wat we ervan vonden, want er stonden maar liefst 6 tablets ter beschikking in de verschillende versies en met verschillende spelletjes.

Om de drukte rond de verschillende consoles een beetje te mijden, heb ik het eerste deel van de avond vooral gezellig gekletst met vrienden en bekenden.
Toen het iets rustiger werd, namen we een kijkje bij een aantal van de consoles en speelden we ook een spelletje pictionary, waarbij ik de slappe lach kreeg bij een wel zeer stuntelige poging om een bobslee te tekenen op een blad dat rondjes draait.

Tegen iets na tien voelde ik me niet meer zo lekker en begon ik last te krijgen van mijn enkel en dus besloten we huiswaarts te trekken, maar natuurlijk niet zonder goodie bag en dat was er deze keer echt wel een om U tegen te zeggen!

Van Duracell kregen we allemaal een exemplaar van hun gloednieuwe USB-lader cadeau. Aangezien ikzelf geen enkel USB oplaadbaar device heb, werd deze al snel door Huisgenoot ingepikt, in ruil voor de belofte een verslagje te geven eens hij hem in gebruik nam.

Van Pixum kregen we een voucher voor een A4 jaarkalender, die een cadeautje zal worden voor mijn mama. Zij heeft namelijk graag een kalender in de keuken hangen en dus zal dat er in 2012 eentje zijn met foto’s van de familie in plaats van eentje van de Colruyt of de brandweer of…

En last but not least kregen alle aanwezige girl geeks een tablet cadeau.
De voorziene versie was deze voor de WII, maar de mensen van uDraw maakten er absoluut geen punt van om deze uit de goodie bag te vissen om je er dan achteraf 1 voor 1 van de andere consoles te bezorgen.
We hebben even getwijfeld om te ruilen voor een PS3 versie, aangezien dat de enige console is die we thuis hebben staan, maar zijn uiteindelijk toch bij de WII versie gebleven. We zijn er namelijk van overtuigd dat we er zelf niet zoveel mee zouden spelen en dus doen we er liever 2 guitige neefjes een plezier mee als kerstgeschenkje.
En wanneer zij naar bed zijn als we daar nog eens gaan babysitten kunnen we er dan zoveel we willen mee spelen.

Super bedankt aan Telenet, uDraw, Roekie, Duracell, Pixum en natuurlijk Clo voor de organisatie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s