Koude rillingen

Koude rillingen begin maart toen ik hoorde dat mijn nichtje geveld werd door een zeer resistente vorm van malaria. Ze deed er blijkbaar goed aan om op eigen risico uit Congo terug naar België te komen, want de medicatie die ze daar kreeg was op basis van krijt. Haar leven hing een paar weken aan een zijden draadje.

Koude rillingen toen ik zondag hoorde dat een goede vriend (die we eigenlijk te weinig zien en horen omwille van de afstand) een ongeval had waarbij hij een tankwagen geramd heeft (de exacte omstandigheden van het ongeval kan hij zich niet herinneren) en uit zijn wagen bevrijd moest worden. Blijkbaar was het even zo erg kantje-boordje dat ze hem met de luchtambulance wilden vervoeren. Uiteindelijk bleek dat niet nodig en werd hij over de weg naar het ziekenhuis vervoerd.
Na een dag of 4 mocht hij alweer naar huis en nu wacht hij nog op een aantal onderzoeken, want blijkbaar kreeg hij een epilepsie aanval terwijl hij in de auto vastzat en moet onderzoek nu uitwijzen of dat gevolg of eerder oorzaak van het ongeval was.

Koude rillingen toen mijn zusje me gisteren vertelde dat ze zaterdag een ongeval had. Geramd door een wagen die, zonder kijken, van links de voorrangsbaan waarop zij reed op kwam gereden.
Volgens de politie en de takeldienst die ter plekke kwamen, had ze erg veel geluk dat de wagen in kwestie op de voorkant en het wiel van haar wagen en niet op haar deur inreed. Nu heeft ze “enkel” een paar gekneusde ribben en een whiplash.
De dame die op haar inreed was bovendien zo van haar melk, dat ze blijkbaar nog een tweede keer op mijn zus inreed toen ze de wagen aan de kant zette.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s