90

Op zaterdag werd mijn oma 90 jaar en dat werd in stijl gevierd met een verrassingsfeestje in restaurant Jardin public te Berchem, waar naast het eten ook 1 van de obers heel lekker was (wat door zowat de hele vrouwelijke helft van de familie beaamd werd ;)).

We moesten er in principe om 12u stipt zijn, om oma te verwelkomen en groepsfoto te laten nemen. Door het sneeuwweer deden wij meer dan 2u over een stukje waarover we normaal gezien maar een drie kwartier doen en zelfs met de 1,5u die we voorzien hadden om toch zeker maar op tijd te zijn, waren we dus te laat. Maar dat was niets in vergelijking tot mijn nicht en haar gezin die helemaal vanuit Bologna afkwamen en daar ongeveer 12u over gedaan hebben door de vertragingen en de afgelaste vluchten.

Het gevolg daarvan is dat de fotograaf pas na het feest toekwam en enkel de groepsfoto nam, waardoor ik nu geen foto’s van het feest heb.
Ik heb dus enkel deze foto van eind juni om te stoefen over hoe goed ze er wel nog uitziet.

Naast het feest en de groepsfoto kreeg ze voor haar verjaardag ook nog een boekje met foto’s van een aantal grote gebeurtenissen in haar leven waarin wij allemaal nog een woordje schreven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s