Het sprookje van Sigrid en Ellie

Er was eens een meisje met een groot hart voor dieren dat Sigrid heette. Tijdens een bezoekje aan de dierenarts hoorde ze het verhaal van een gebroken en verloren katje en meteen kreeg ze medelijden.
Al snel besloot ze dat ze wilde helpen, eerst door de kosten van de dierenarts te betalen en even later door te beslissen het katje Ellie te dopen en het in huis te nemen van zodra het een beetje beter zou zijn.

Zoals iedereen weet, horen spookjes te eindigen met een “en ze leefden nog lang en gelukkig”. Om dat mogelijk te maken, hebben Sigrid en Ellie jullie hulp nodig.
Sigrid neemt momenteel namelijk deel aan een wedstrijd waarmee ze 200€ kan winnen, die ze met plezier wil besteden aan Ellie of (als de medische kosten meevallen) aan de poezen in nood die door de goede zielen van Kat zoekt thuis opgevangen worden. Om die wedstrijd te winnen moet ze tegen dinsdagavond zo veel mogelijk stemmen verzamelen.
Stemmen doe je als volgt:

-Ga naar Koopjesfanaat en word fan

-Ga naar dit album en ‘like’ het album (klik rechtsboven op ‘like’). Het is belangrijk dat je daar ‘like’t, niet bij een individuele foto.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s