BGGD34: eID and eGovernment

Na een korte zomerstop was het woensdag opnieuw van BGGD. Voor deze 34ste editie waren we te gast bij Living Tomorrow in Vilvoorde, waar ik dankzij het vlotte verkeer op minder dan een half uur stond. Ruim tijd dus voor een babbeltje en een drankje voordat de presentaties van start gingen.

De eID presentatie werd gegeven door Peter Strickx, CTO bij FEDICT; de eGovernment presentatie door Bart Gysens van Anaxis.
Aan die laatste was ook nog een wedstrijdje gekoppeld waarbij een aantal t-shirts werden weggegeven.

Na de presentaties was het tijd voor een Living Tomorrow rondleiding met als focus de huidige en toekomstige mogelijkheden van de eID.
De tijdsdruk en de gids die ons toesprak alsof we een klasje 5-jarigen waren (waarschijnlijk een combinatie van vastgeroest in gewoonten en slechte briefing) maakten dat de rondleiding niet zo interessant was als ze had kunnen zijn. Maar geen nood: in de goodiebag zit een toegangsticket zodat we de hele tour eens kunnen doen.

Na de rondleiding was er de gebruikelijke afsluitformule: een hapje en een drankje (onder de vorm van een zeer verzorgd en overheerlijk koud buffet), een babbel met de mede-geeks en een mooi gevulde goodiebag (met oa een eID reader, het FEDICT jaarrapport, een frizbee, post-it notes in een handig boekje, een balpen,…)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s