Eindelijk!!

Als het op schoenen aankomt ben ik een moeilijke: ik weet wat ik wil en dat is niet altijd wat de mode voorschotelt, heb een lastige schoenmaat (ergens tussen 35 en 36, afhankelijk van het schoenmerk) en door een operatie aan mijn voet een litteken op mijn enkel en mijn hiel waardoor niet alle schoenen draagbaar zijn.
Gevolg: soms kan ik jaren op zoek zijn naar dat ene paar schoenen dat niet alleen voldoet aan mijn wensen maar ook nog eens past en goed zit.

En vandaag waren de schoenengoden me duidelijk goed gezind. Ik wipte onder de middagpauze op weg naar de Exki snel even een schoenwinkel binnen om eens te kijken wat de nieuwe collectie voorstelde. Tegen mijn verwachtingen in vond ik daar niet alleen twee paar schoenen die me wel aanstonden, maar die me nog pasten ook.

Ik heb niet al te lang moeten twijfelen en ze meteen alletwee gekocht:

Advertenties

3 thoughts on “Eindelijk!!

 1. Schaap schreef:

  Die staan mij ook aan en lijken wel gemakkelijke 🙂
  Winkel in het Brusselse vermoedelijk?

 2. zomermaantje schreef:

  Ze komen van bij Avance (vestiging in Anderlecht in mijn geval), waar ze normaal vast in de collectie zitten en tevens ook via de webshop te verkrijgen zijn.

  Het eerste paar is van Linea Loresi het tweede van Tamaris (merk waarvan ik nu al 5 paar schoenen heb en waarover ik niets dan goeds te vertellen heb)

 3. Schaap schreef:

  Ik had het kunnen denken. Ik kocht in de jaren ’90 een paar blauwe pumps bij Avance, super makkelijke schoenen, ik draag ze nog altijd en ze zien er nog altijd als nieuw uit. Tamaris heb ik in Antwerpen ook al gezien, zijn ook mooie schoenen. Volgende keer moet ik nog maar eens bij Avance binnenspringen. Heb de laatste tijd nogal wat miskopen gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s