BGGD33: Fashion & Photography

Ondertussen al meer dan een week geleden waren we voor BGGD33 op bezoek bij Dujardin Store.
We waren te gast in een prachtig herenhuis in hartje Brussel, waar je aan de hand van een iPad collectie, prijzen en dergelijke kan opvragen en ook meteen bestellen aangezien Dujardin Store voornamelijk een online winkel is, met een aantal exclusieve verkooppunten in de grote modesteden waar je de prachtige kledij van 100% superfijne Italiaanse kasjmier kan passen, voelen en de kleuren echt kan bekijken.
Met de kwaliteit die ze leveren is het echt niet te verwonderen dat ze al meer dan 1 lid van een Europees koningshuis mochten kleden.

Naast uitleg over het concept van de winkel waren er 2 onderwerpen voorzien: een 10-tal dames leerden hoe je als volleerd model over een catwalk loopt, terwijl Monica Monté (@sart68) ons een kijkje gaf in de wereld van de modefotografie met belichtingstips en dergelijke, met achteraf de mogelijkheid om een reeks foto’s te laten nemen.

De rest van de avond heb ik vooral gebabbeld en genoten van de overheerlijke aperitiefhapjes, slaatjes en dessertjes die door de gastvrouwen geserveerd werden.

Op de avond zelf was ons voor ’s anderendaags een verrassing in onze mailbox beloofd en die verrassing was echt niet mis. Naast code voor een gratis accessoire: prachtige vingerloze handschoenen, een schattig mutsje of een toffe baret (een cadeau ter waarde van 95 EUR) kregen we ook nog code voor een korting van 20% bij de eerste aankoop.
Ikzelf heb voor de vingerloze handschoenen gekozen in grijs afgebiesd met fuchsia.
Om die accesoires te bestellen moesten we langs de site passeren en jammer genoeg is die niet echt gebruiksvriendelijk en vooral op sommige plaatsen nogal slecht vertaald of onduidelijk in gebruik (zo moet je om een bestelling aan te passen, klikken op opnieuw bestellen), wat voor een online winkel natuurlijk wel een minpuntje is. Daarnaast hadden ze het succes van de vingerloze handschoenen onder de girl geeks volgens mij een beetje onderschat, met als gevolg dat zwarte en antraciet variant al niet meer verkrijgbaar zijn.

Maar dat alles doet zeker geen afbreuk aan het feit dat het een geslaagde avond was!!

En dan zou ik nog bijna vergeten vermelden dat we dankzij Danone getrakteerd werden op de 3 nieuwe van de Activia drink en een knalgroene hula-hoop! En die laatste naar aanleiding van een recordpoging simultaan hula-hoopen op 14 augustus op het strand van Oostende.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s