Breda

Ondanks verwoede pogingen van mijn kant, zijn we er niet echt in geslaagd op tijd naar Breda te vertrekken.
Mijn Huisgenoot is niet bepaald een ochtendmens, dus het duurde even eer ik hem tot opstaan kon overtuigen, waarna hij er in zijn niet-wakkere toestand een eeuwigheid over deed om te ontbijten en een douche te nemen.
Iets na een in plaats van iets na twaalf konden we dan eindelijk vertrekken, met eerst nog even een tussenstop om mijn bandenspanning te controleren.
Gelukkig is Breda maar een uurtje rijden en een dik kwartier toeren na aankomst, hadden we een parkeerplaatsje, op dezelfde parking als waar we de laatste keer ook stonden (die we meteen ook bij de favorieten in de gps gezet hebben, kwestie van er volgende keer iets vlotter te geraken, aangezien de P-route aanduiding niet zo optimaal is).

Na een snelle hap bij Panos (die in Breda is trouwens het eerste filiaal dat in Nederland geopend werd) was het tijd om op zoek te gaan naar de twee broekenwinkels waar ze normaal gezien broeken in langpootmuggenmaat hebben.
Na wat zoeken vonden we de juiste straat, alleen bleek de eerste van de twee winkels opgedoekt.
Een vergeefse tussenstop bij The Sting en Jack&Jones later, vonden we in de vorm van het Jeans Center winkel twee terug. En die bleek een succes want ze hadden wel 4 verschillende modellen in lengtemaat 38, waarvan er 3 in de smaak vielen en mee naar huis mochten. De broeken in kwestie stonden dan wel niet afgeprijsd, aan minder dan 50€ per broek, gaan we daar niet over klagen.

Ikzelf heb in het Jeans Center nog een leuk grijs kleedje gescoord en een beetje verderop bij Miss Etam een zwarte linnenbroek met oproloptie.
Waardoor meteen mijn soldenmissie: minstens 1 extra broek aan mijn verzameling toevoegen, ook geslaagd is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s