Over BBQ’en en chocolade

1 van de zaken uit de rijkgevulde goodiebag die we op BGGD31 kregen, was een Fundu kant-en-klaar chocoladefondue voor op de barbeque pakket.

Huisgenoot en ikzelf zijn allebei gek op chocolade in alle vormen maar geen echte BBQ-die-hards, voor ons is vooral de typische bbq sfeer wat ons lokt. De BBQ aansteken enkel om die chocoladefondue te proberen, zagen we dus niet echt zitten.
Dus nodigden we onszelf uit bij mijn ouders die in ruil voor aperitief (bubbels en olijfjes) en dessert met plezier de bbq in gang staken en voor nodige vlees en groentjes zorgden.

Om te dippen hadden we gezorgd voor een variëteit aan fruit, speculoos en spekjes en dat viel allemaal heel erg in de smaak, ook als is de Fundu enkel in pure variant te verkrijgen.
Bovendien is het niet evident om de chocolade de hele tijd mooi smeuig te houden, omdat chocolade na een tijdje teveel afkoelt vermits hij niet de hele tijd opgeward wordt.
Kleine bijkomende opmerking van mijn Huisgenoot: jammer dat het kartonnetje met opdruk geplastificeerd is, anders kon het meteen mee op de bbq.

Al bij al een zeer geslaagd experiment, al ben ik er niet helemaal van overtuigd dat ik zelf nog zo een pakketje in huis zal halen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s