BGGD31: Red Dead Redemption

Na een eerste iets minder geslaagde BGGD rond gaming eind april, was het gisteren tijd voor een herkansing op BBGD31.
En het was er 1 die er echt wel mocht wezen: lekker eten (zo werd mij toch bevestigd want ik volg nog steeds mijn zuiveringskuur), fijn gezelschap, veel gelachen (mijn kaken deden er bij thuiskomst nog pijn van), een super goodie bag en voor iedereen een mooie rode fluwelen cowboyhoed om in de sfeer te komen.

Dankzij de sponsoring van Rock Star Games , de makers van de overbekende GTA reeks, konden we gisteren in de showroom van PR’ins terecht voor een gaming tournament naar aanleiding van de recente release van Red dead redemption, met als prijs voor de winnaar een sitecome gaming router.

Voor de gelegenheid was de showroom omgebouwd tot een heuse arcade met wel 16 Xbox consoles in netwerk, zodat telkens 8 vrouwen het tegen 8 mannen (ook wel bekend als sacoches) konden opnemen in ware Western stijl.
Hoewel mijn zware vorm van motion sickness me belette om zelf het spel te spelen, heb ik toch even meegekeken vanop een afstandje. Het verdict: het spel heeft mooie graphics met oog voor detail en ziet er me leuk uit om thuis, met genoeg afstand tussen mezelf en het scherm, af en toe even mee te volgen terwijl een ander speelt.

En terwijl iedereen binnen om beurten kon gamen, was er een buiten een bbq aan de gang met werkelijk alles erop en eraan: vlees, vis, vegetarische burgers, groentjes, broodjes en zelfs een dessert … Fundu, volgens henzelf de eerste chocoladedip voor op de bbq.
Gelukkig zit er een Fundu pakketje in de goodie bag, dus binnenkort kan deze chocoholic zelf testen of die chocolade nu zo lekker was als de tweets en twitpics en de commentaren van de mede-geeks en sacochen wel deden uitschijnen.

Daarnaast bevatte de goodie bag ook nog volgende zaken:

– Red Dead Redemption kaarsen in de vorm van een bundel dynamiet
– een Red Dead Redemption t-shirt, kaartspel en setje dobbelstenen in superleuk etuitje
– de DVD van 3:10 to Yuma (1 van de films waarop het spel gebaseerd is)
– een sheriff ster voor bij de cowboyhoed
– een 7-poort USB-hub eveneens van sitecom
– een vervormbare mini-vaas van Le Sack

Onnodig te zeggen dat we weer ontzettend verwend werden!!

Bedankt Clo!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s