BGGD25: Self Confidence

Gisteren nog eens een avondje op stap met de girl geeks voor BGGD25 , met als onderwerp: Self Confidence, waarvoor we te gast waren bij Proctor & Gamble te Strombeek-Bever.
Vermits we nog even een tussenstop moesten maken om een mini girl geekje op te halen, waren we maar nipt op tijd. We konden nog snel even op de foto met een reuze tube tandpasta en een drankje nemen voordat we ons een plaatsje zochten in het auditorium.

Na de introductie van Clo werd van start gegaan met een presentatie over P&G zelf. Een specialiste in tandverzorging gaf daarna uitleg over de verschillende voordelen van de nieuwe Oral B tandpasta’s die inspelen op de 7 aandachtspunten waarop tandartsen voornamelijk letten.
De volgende presentatie ging over de resultaten van een enquête in opdracht van Oral B op de site van Flair, die meteen ook gebruikt werd om de link tussen Oral B en zelfexpressie te leggen.

En daarna was het de beurt aan Inge Rock die het had over coaching en Toolbox for success. Naast de 10 punten van de toolbox zelf heb ik ook onthouden dat we 20% van de tijd in de toekomst leven en 80% van de tijd in het verleden. En dus houden we 0% over om in het heden te leven. Verder praten we 20% van de tijd tegen anderen en 80% van de tijd tegen onszelf (al dan niet luidop).

Na die uiteenzettingen was het tijd voor een overheerlijke walking dinner en kreeg ik ook de kans te informeren of Oral B een tandpasta heeft die ook geschikt is voor mensen die homeopathie gebruiken. Jammer genoeg in België niet, maar in de States hebben ze er blijkbaar een met kaneelsmaak. ( Fluocaril , een ander P&G merk zou er nog wel met citroen hebben, maar dat smaakt echt ontzettend vies. Hun versie met anijs zouden ze van de markt genomen hebben wegens te weinig afnemers)
Ik heb dan ook meteen een bestelling geplaatst bij een collegaatje die binnenkort een weekje naar New York gaat.

Tegen dan was het tijd om naar huis te trekken, met een wel heel erg goed gevulde goodiebag. Zo kregen we een mini tube Oral B Pro Expert tandpasta (handig als Huisgenoot nog eens een weekendje Denemarken plant), 4 grote tubes Oral B tandpasta, een Oral B Professional Care elektrische tandenborstel!! (nu moet ik geen nieuwe meer vragen voor mijn verjaardag), de slides van de presentatie over tandhygiëne, de Flair van deze week (die ik nog wilde gaan kopen vermits mijn twee favoriete beauty farms in de pocket staan) en het boek van Inge Rock!!

Advertenties

3 thoughts on “BGGD25: Self Confidence

  1. […] met Zomermaan Nadat hij eerst een paar dagen op de woonkamertafel had staan blinken, is mijn spiksplinternieuwe tandenborstel toch in de badkamer en uiteindelijk zelfs opgeladen geraakt, ergens begin vorige week. Toch heb ik […]

  2. Anoniem schreef:

    […] Girl Geek Dinner du 31 mars. On peut aller lire les articles, en néérlandais, d’Endimi, Zomermaantje, Nancy Verbrugghe et Schaapjes sur leurs blogs respectifs. Sara a aussi fait de très chouettes […]

  3. Karel Brits schreef:

    Die Fluocaril met anijs heb ik vroeger nog gebruikt. Vond die best wel o.k. eigenlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s