Barbaralimonade

Ingrediënten:

– 750g gewassen, niet gepelde, in kleine stukjes gesneden rabarber
– 200g suiker
– 1,5l water

Bereiding:

– breng het water met de suiker aan de kook
– haal de ketel van het vuur en voeg de rabarber toe
– laat een nacht rusten
– doe alles door een zeef of neteldoek (niet drukken)
– giet in flessen en plaats in de koelkast

Lekker koel serveren en van genieten!!

Dankzij de niet-gepelde rabarber heeft de limonade een mooi roze kleur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s