Bloedbad in fonduehuis Lucifer

Nadat mijn moeder vorige week een aanslag pleegde op de twee kleinste tenen van mijn linkervoet was het zaterdag mijn beurt om de kleinste teen van mijn rechtervoet vakkundig te vermoorden.

Op terugweg van het toilet, dat zich in de kelder van het restaurant bevindt, moesten we door een klein zaaltje waar een vrijgezellenavond aan de gang was, met een pornofilm op groot scherm.
Wij met ons bendeke zotte madammen kon het natuurlijk niet laten om daar commentaar op te geven en bij het verlaten van het zaaltje had ik natuurlijk zwaar de slappe lach, waardoor ik het 2 cm hoge dorpeltje dat schuin door het gangetje naar de trap liep niet gezien had. Gevolg: ik ben daar eerst met mijn reeds gekneusde teen tegen gebotst en in mijn poging die teen zo snel mogelijk te ontlasten, ben ik met mijn rechtervoet langs dat dorpeltje geschuurd.
Vermits de gekneusde teen erg pijnlijk was, had ik niet meteen door dat er iets mis was met mijn andere teen. Maar nadat ik een tijdje terug aan tafel zat, begon de pijn van die teen door te dringen en toen ik er eventjes aan voelde om te inspecteren hoe zwaar de schade was, hingen mijn vingers plots onder het bloed.
Zonder hem verder te inspecteren heb ik de teen snel ontsmet en verbonden om zondagmorgen tot de conclusie te komen dat ik een heel stuk teen miste en dat die teen ook bij het minste terug begint te bloeden. Niet leuk

Advertenties

One thought on “Bloedbad in fonduehuis Lucifer

  1. […] zilver, goud) absoluut lelijk en zou ik die zelf nooit dragen. Tot ik tijdens een vrijgezellenavond een vakkundige poging deed om mijn kleine teen te vermoorden en daarna noodgedwongen een aantal weken met een zilvergrijs sandaaltje moest rondlopen, vermits ik […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s